Verzorgingsproducten

Dadi’Oil

Dadi’Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen. Ook geeft het flexibiliteit, stevigheid en glans aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten.

Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’Oil bevat bovendien natuurlijke vitamine E (dus geen synthetisch tocopherylacetaat), een krachtig antioxidant.

Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

Gebruik het minimaal 2x daags, maar vaker mag ook zeker. Het flesje van 3,75 ml past heel eenvoudig in je tas.

Luxury Dadi Lotion

Dadi Lotion is gebaseerd op het prijswinnende Dadi’Oil. Dadi Lotion is ontwikkeld om de huid gehydrateerd te houden en het verouderingsproces te voorkomen. Dadi Lotion wordt snel opgenomen en is een niet vettige hand- en bodylotion. In combinatie met Dadi’Oil geeft het jouw handen en nagels de juiste verzorging.

Dadi Lotion bevat geen sulfaten of parabenen en is zuiver plantaardig.

Dadi Scrub

Dadi Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen. De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, pluimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijke de oliën van Dadi’Oil. Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

Je brengt Dadi Scrub aan op een vochtige huid en masseert het in. Daarna spoel je het af met warm water. Afwerken met Dadi Lotion en / of Dadi’Oil.

Dadi’Oil, Dadi Lotion en Dadi Scrub zijn te koop bij Nail Studio Melody, zodat u ook thuis uw handen en nagels kan blijven verzorgen.

X