Verzorgingsproducten

Nail Studio Melody biedt naast verschillende behandelingen, ook producten aan zodat je zelf thuis ook de maximale verzorging aan je nagels en handen kunt geven als verlengstuk op de behandeling. Al onze verzorgingsproducten bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn zuiver plantaardig. Infomeer hiernaar tijdens de behandeling.

Dadi’Oil
Dadi’Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen. Ook geeft het flexibiliteit, stevigheid en glans aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten.
Tevens wordt Dadi’Oil snel opgenomen en is niet vet. In Dadi’Oil zit avocado, olijf en jojoba olie. Deze werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’Oil bevat bovendien natuurlijke vitamine E (dus geen synthetisch tocopherylacetaat), een krachtig antioxidant. Het aromatische mengsel van 21 essentiële oliën zorgt voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.
Dadi’Oil is tevens ook te gebruiken bij wondjes en eczeem.

Nail Studio Melody gebruikt Dadi’Oil na elke behandeling. Wij adviseren het minimaal 2x daags te gebruiken, maar vaker mag ook zeker. Het flesje van 3,75 ml past heel eenvoudig in je tas, dus altijd verzorgde nagels bij de hand! Dadi’Oil is verkrijgbaar in de studio. Vraag hiernaar tijdens jouw behandeling.

Luxury Dadi Lotion
Luxury Dadi Lotion is ontwikkeld om de huid gehydrateerd te houden en het verouderingsproces te voorkomen. Dadi Lotion wordt snel opgenomen en is een niet vettige hand- en bodylotion. In combinatie met Dadi’Oil geeft het jouw handen en nagels de juiste verzorging en een fijne geur.

Nail Studio Melody gebruikt Luxury Dadi Lotion na elke behandeling. Ervaar ook zelf thuis het gevoel van zachte, gehydrateerde handen. Luxury Dadi Lotion is verkrijgbaar in de studio. Vraag hiernaar tijdens jouw behandeling.

Dadi Scrub
Dadi Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen. De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, pluimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijk de oliën van Dadi’Oil. Je brengt Dadi Scrub aan op een vochtige huid en masseert het in. Daarna spoel je het af met warm water. Afwerken met Luxury Dadi Lotion en / of Dadi’Oil en je handen voelen weer aan als nieuw.

Indien je de spa manicure behandeling bij ons geniet, wordt gebruikt gemaakt van dit fijne product. Dadi Scrub is een must voor elke huid en verkrijgbaar in de studio. Vraag hiernaar tijdens jouw behandeling.

Dadi’Oil, Dadi Lotion en Dadi Scrub zijn te koop bij Nail Studio Melody, zodat je ook thuis jouw handen en nagels kan blijven verzorgen. Laat je informeren tijdens jouw behandeling.

X