Gellak en nagelversteviging

Wat is gellak en nagelversteviging?
Gellak en nagelversteviging is ideaal voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode willen hebben.

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. Gellak is geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis.

Eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat). Uitharding van iedere laag gebeurt door middel van een UV lamp.
Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee dingen: versteviging van de natuurlijke of kunstnagel en een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Bij Nail Studio Melody maken wij gebruik van rubberbase. Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, die wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen. Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel, zonder dat er barsten of breuken ontstaan.

Gellak blijft twee tot drie weken perfect zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft gellak zelfs vier tot zes weken perfect zitten.

Teennagels
Met gellak op de tenen ben je gegarandeerd van vier tot zes weken perfect verzorgde nagels. Een must in de zomer!

Bij alle behandelingen worden je nagels gereinigd, ontvet en gevijld. De nagelriemen worden verzorgd door middel van een combi manicure, wat inhoudt dat je zeker de eerste 7 tot 10 dagen geen uitgroei zal zien.
Aan het eind van de behandeling worden de nagelriemen behandeld met nagelriemolie.

Neem voor het boeken van een gellak en versteviging van de natuurlijke nagel, of voor meer informatie contact op met Nail Studio Melody of boek direct via onderstaande knop.

Boek nu
X