Nagelbijters

Ben je nagelbijter en heb je de hoop opgegeven dat je mooie verzorgde nagels kan hebben? Goed nieuws: Door middel van een speciaal nagelbijtarrangement bij Nail Studio Melody is het voor nagelbijters mogelijk om van het nagelbijten af te komen. Samen zullen we ons in moeten zetten, maar je zult versteld staan van het resultaat!

Nagelbijt behandeling, eerste behandeling

Samen met jou gaan we als volgt aan de slag:

Afspraak 1 (week 1): Je eerste behandeling. We gaan een nieuwe set nagels plaatsen. Natuurlijk niet te lang, omdat je moet wennen aan de nagels. Je krijgt een nagelriem olie mee naar huis, waarmee jij je nagelriemen twee keer per dag insmeert.

Afspraak 2 (week 2): Wij kijken de nagels na. De nagels worden korter gevijld en waar nodig gerepareerd*.

Afspraak 3 (week 3): Omdat de nagels van nagelbijters in het begin erg snel groeien, worden de nagels nu nabehandeld. Dit houdt in dat 80% van het kunstproduct wordt weggevijld, waarna er weer nieuw product wordt aangebracht. De nagels worden weer kort en mooi in model gevijld.

Afspraak 4 (week 5): Twee weken na de nabehandeling, gaan we de nagels opnieuw nabehandelen. De nagels worden weer kort en mooi in model gevijld.

Afspraak 5 (week 7): Twee weken na de tweede nabehandeling worden de nagels nabehandeld. De nagels worden weer kort en mooi in model gevijld.

Afspraak 6 (week 9): Twee weken na de nabehandeling zullen wij het kunstproduct verwijderen. De natuurlijke nagel is lang genoeg geworden. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs van €15,- een nabehandeling te krijgen.

Wanneer je door wilt gaan met kunstnagels, is het raadzaam om elke 3 weken terug te komen voor een nabehandeling.

Kort samengevat bestaat dit arrangement dus uit:
1x nieuwe set
1x controle & kleine reparaties*
3x nabehandeling
1x verwijdering
1x nagelriem olie

*Maximaal vijf nagelreparaties zijn bij de prijs inbegrepen. Indien er meer dan vijf nagels gerepareerd dienen te worden, hanteren wij een meerprijs van € 2,50 per nagel.

Neem voor het boeken van een nagelbijtarrangement of voor meer informatie contact op met Nail Studio Melody of boek direct via onderstaande knop.

Boek nu
X