Spa manicure

Of uw handen te lijden hebben onder het dagelijkse werk of dat u gewoon wat extra aandacht en verzorging voor ze wenst, de spa manicure maakt uw handen en nagels weer prachtig.

Een spa manicure is een wellness behandeling voor uw handen, nagelriemen en nagels. Tijdens de behandeling kunt u heerlijk ontspannen. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien, maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad. Vooral wanneer u last heeft van droge handen zult u zeker baat hebben bij een spa manicure.

Spa manicure basic

We beginnen de spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met een warm badje om uw nagels en nagelriemen te verzachten. Na het bad vervolgen we de behandeling met een intensieve scrub voor een fysieke peeling van de huid. Na deze scrub worden uw handen gemasseerd met een heerlijke massage crème. De nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie en de nagels worden gepolijst. Deze manicurebehandeling duurt 45 minuten.

Spa manicure luxe

Hetzelfde als de Spa manicure basic, maar dan inclusief gellak behandeling. Deze manicurebehandeling duurt 80 minuten.

Neem voor het boeken van een spa manicure behandeling contact op met Nail Studio Melody, of boek direct.

Boek nu
X