Zaagmolenkade 167, 3035 KD Rotterdam
+31648492422
info@nailstudiomelody.nl

Over Nail Studio Melody

Nail Studio Melody is in 2019 opgericht door Marijke Harreman.

Marijke werkt naast de nagelstudio ook in de gehandicaptenzorg.

Zij voorziet al jaren haar eigen nagels van gellak en staat bij haar cliënten in de zorg bekend om het lakken en verzorgen van de nagels van de cliënten.

Het verzorgen van nagels van haarzelf en van anderen is een hobby van Marijke, waarbij zij zich helemaal kan ontspannen. Daarom heeft zij in 2018 besloten om een opleiding tot allround nagelstyliste te volgen bij Crystal Nails. Zij is hierdoor nog enthousiaster geworden over het vak nagelstyliste en direct na afronding van de opleiding, was Nail Studio Melody een feit.

Bij Nail Studio Melody staan hygiëne en service hoog in het vaandel. Zo heeft bijvoorbeeld iedere cliënt een eigen vijl en wordt de studio en de gebruikte instrumenten ontsmet met Barbicide.

Daarnaast wordt er alleen gewerkt met kwaliteitsproducten, waardoor uw handen er tiptop uit komen te zien. U krijgt dan ook garantie op een behandeling bij Nail Studio Melody.

Bij Nail Studio Melody in Rotterdam kunt u terecht voor spa manicure, gellak, nagelversteviging en nagelverlenging. Zowel de handen als de voeten kunnen genieten van een behandeling.

X