Nagelverlenging

Verzorgde handen en nagels vinden wij bij Nail Studio Melody net zo belangrijk als persoonlijke verzorging. Voor degenen die van nature breekbare of zwakke nagels hebben of graag langere nagels willen hebben is nagelverlenging de ideale oplossing.

Nagelverlenging is een manier om mooie en sterke nagels te krijgen. Nagelverlenging betekent ruwweg het toevoegen van een kunstproduct aan jouw originele nageleinde om het lengte te geven. De nagel wordt daarna bedekt met kunstproduct.

Nail Studio Melody maakt voor de verlenging gebruik van Gelacy acrylgel. Dit is een uniek product dat de eigenschappen van een harde gel en acryl combineert. Het heeft de voordelen van zowel gel als ook acryl.
Gelacy is Di – HEMA vrij, hypo allergeen en niet getest op dieren.

Met een nagelverlenging, in welke vorm ook, ben je (afhankelijk van de groei van je nagels), gemiddeld drie tot vier weken zeker van mooie en verzorgde nagels en handen. Een tijdige nabehandeling zorgt er voor dat je nagels in goede conditie blijven.

Nieuwe klant?
Indien je van een andere nagelstylist(e) komt, zetten wij standaard een nieuwe set. Dit ter waarborging van de kwaliteit van Nail Studio Melody: wij werken nooit op het werk van een ander.

Vaste klant?
Je kan zeker drie tot vier weken genieten van de nagelverlening. Na deze periode raden wij ten zeerste een nabehandeling aan. Wacht je langer dan vier weken kunnen wij je helaas niet meer op de juiste manier nabehandelen, waardoor wij een nieuwe set zullen plaatsen.

Bij alle behandelingen worden je nagels gereinigd, ontvet en gevijld. De nagelriemen worden verzorgd door middel van een combi manicure, wat inhoudt dat je zeker de eerste 7 tot 10 dagen geen uitgroei zal zien.
Aan het eind van de behandeling worden de nagelriemen behandeld met nagelriemolie.

Neem voor het boeken van een nagelverlenging of voor meer informatie contact op met Nail Studio Melody of boek direct via onderstaande knop.

Boek nu
X