Nagelverlenging

Mooie handen zijn als sinds de oudheid een deel van ons verzorgingsritueel. In het oude Egypte waren lange nagels symbolisch voor status en rijkdom. In de huidige tijd zijn prachtige nagels onderdeel van je persoonlijkheid, maar niet iedereen is gezegend met mooie en sterke nagels.

Nagelverlenging is een manier om mooie en sterke nagels te krijgen. Nagelverlenging betekent ruwweg het toevoegen van een kunstproduct aan uw originele nageleinde om het lengte te geven. De nagel wordt daarna bedekt met kunstproduct.

Nail Studio Melody maakt voor de verlenging gebruik van Gelacy acrylgel. Dit is een uniek product dat de eigenschappen van een harde gel en acryl combineert. Het heeft de voordelen van zowel gel als ook acryl.

Gelacy is Di – HEMA vrij, hypo allergeen en niet getest op dieren.

Met een nagelverlenging, in welke vorm ook, bent u (afhankelijk van de groei van uw nagels), gemiddeld 3 tot 4 weken zeker van mooie en verzorgde handen. Een nabehandeling zorgt er voor dat uw nagels in goede conditie blijven.

Bij alle behandelingen worden uw nagels gereinigd, ontvet en gevijld. De nagelriemen worden verzorgd en behandeld met nagelriemolie.

Neem contact op met Nail Studio Melody om uw behandeling te boeken, of boek direct.

Boek nu
X